Agenda

MamaCafe Altena

elke 1e woensdag van de maand in Sleeuwijk

Maand

ActiviteitWoensdag 5 februari 2020

Deze ochtend komen Betty en Anjo langs om te vertellen over hun werk op de kraamafdeling en de kinderafdeling in het Beatrix Ziekenhuis. 

Woensdag 4 maart 2020

Deze ochtend staat in het teken van DRAGEN. Er komen twee draagconsulenten langs langs met allerlei draagdoeken en ergonomische draagzakken om uit te proberen. En natuurlijk kun je ook al je vragen over dragen stellen.

Woensdag 1 april 2020

Lente-evenement op locatie! Deze keer dus niet bij Lunchroom 'n Tikkie Anders, maar bij boerderij De Bloemplaat Hoeve in Almkerk. Er zal deze ochtend vermaak voor de kids aanwezig zijn en er zal ook een fotograaf aanwezig zijn om mooie, spontane foto's van de kids (en jullie) te maken. 

Woensdag 6 mei 2020

- geen MamaCafe i.v.m. meivakantie -

Woensdag 3 juni 2020

Lennie Donders van Pratenmetjehandjes komt langs voor een Workshop Babygebaren. 

Woensdag 1 juli 2020

- geen MamaCafe i.v.m. zomervakantie -

Woensdag 5 augustus 2020

- geen MamaCafe i.v.m. zomervakantie -

Woensdag 2 september 2020

Orthopedagoog Eveline Noordtzij van Evelinescounselling en SpecialistInHoogbegaafdheid komt deze ochtend vertellen over een ontwikkelingsvoorsprong bij peuters en kleuters. 

Woensdag 7 oktober 2020

Karin Bezemer van Via Crea komt langs voor een workshop Tekenontwikkeling. Daarnaast zal er ook een lactatiekundige aanwezig zijn om vragen over de voeding van je baby te beantwoorden. 

Woensdag 4 november 2020

Fotograaf Iris Kolff komt weer fantastische fotoshoots doen. Houd de website en de facebook pagina in de gaten voor wanneer de tijdslots te boeken zullen gaan zijn.

Woensdag 2 december 2020

Mama-Verwen-Ochtend met goodybag!

Woensdag 6 januari 2021

- geen MamaCafe i.v.m. kerstvakantie -

Woensdag 3 februari 2021

Deze ochtend komt verloskundige Martine in 't Veld langs om te vertellen over haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Door vakanties en feestdagen kan het MamaCafe soms wel eens op een andere dag plaatsvinden. Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor nieuws!

Copyright  Praktijk Bijzonder

All Rights Reserved